Retour sturen

Toch het verkeerde product besteld of zie je liever af van je aankoop? Je kunt tot 15 dagen na ontvangst van het product je herroepingsrecht kenbaar maken.

Welke producten kan ik retourneren?

Alle producten kunnen geretourneerd worden, tenzij zij niet voldoen aan onderstaande voorwaarden. De producten kunnen niet worden geretourneerd indien ze zijn geopend, beschadigd en/of gebruikt.

Hoe kan ik een product retourneren?

Controleer of het product voldoet aan de voorwaarden zoals hierboven wordt beschreven. Meld binnen 15 dagen na ontvangt van het product aan onze klantenservice info@dxyourperfume.com dat je gebruikt wilt maken van het de retourregeling. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Retouradres:

DX YOUR PERFUME
Daalstraat 8
3640 Geistingen (B).

Geld terug

Als het product in originele staat is, met verpakking en compleet bij ons binnenkomt, storten we het volledige aankoopbedrag terug op jouw rekening. We doen er alles aan om binnen 3 werkdagen na ontvangst terug te storen.

Kan ik zelf mijn product bij jullie retour komen brengen?

Het is mogelijk om op afspraak een product retour te komen brengen op ons kantoor in Geistingen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via +32 473 242572

© 2021 - 2024 DX your perfume | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel