Voel je thuis in je eigen huis!

We zijn meer thuis dan ooit, het is dan ook de meest belangrijke plaats in ons leven. Creëer een unieke en intense thuisbeleving en breng woonruimtes tot leven met een passende DX geur. Zo bezorg je jezelf een comfortabel gevoel en maak van jouw huis een geurig thuis.

Your Home Perfume is your refined welcome without words

 

Samen met geurspecialisten ontwikkelen Judith en Dolf Dix ook een zintuigprikkelende DX interieurparfum lijn.

De collectie bied een keuze uit 3 verschillende geuren: Lovely Day, Natural Days en Flowery Days.

Geuren zijn belangrijk voor sfeerbeleving en ze beïnvloeden je stemming. Thuiskomen is ergens binnenkomen waar jij je direct op je gemak voelt, waar een goede sfeer hangt en een fijne geur. Die geur en sfeer is belangrijk en kan een huis tot een echt thuis maken. 

 

Welke stemming wil jij creëren?

De verstuiver of room spray is zeer geliefd door zijn onmiddellijk effect. Eenvoudig in gebruik: met slechts enkele verstuivingen in de lucht is de kamer verfrist en kan je er enkele uren van genieten.

 

 • NEW

  Natural Days
  Natural Days

  Natural daysNatural Days Home Perfume straalt zelfvertrouwen uit, intellect en kracht. De geur toont haar essentie. Een geur die trouw blijft aan je persoonlijkheid en op maat gemaakt is voor de natuurlijke mens.

  Natural Days…

  € 22,50
 • NEW

  Lovely Days
  Lovely Days

  Lovely DaysLovely Days homeperfume heeft een Oosterse geur.
  De onmiddellijke kracht van de geur die afkomstig is van de dierlijke noten van Amber, wordt verzacht door de zachte en sensuele accenten. Een eerlijk en geheimzinnig…

  € 22,50
 • NEW

  Flowery Days
  Flowery Days

  Flowery DaysEen explosie van duizend bloemen, een uitbarsting van sensaties en frisse golven met ontelbare lichtfacetten, om het leven te vieren als een utopie. Flowery Days homeperfume ontpopt zich van een explosie naar pure…

  € 22,50
© 2021 - 2024 DX your perfume | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel